Dr. Paul Clayton - Ať je vaše jídlo vaším lékem

Kód: 9781999355357
Neohodnoceno
290 Kč

Co je ten skrytý zabiják, který nás pomalu, ale jistě likviduje, přestože o tom lékařská věda ví již od roku 2004?
Víte, jaký je v současné době největší problém 95 % lidstva v oblasti zdraví?
Víte, jak se mu bránit a být mezi zbývajícími 5 % lidí, kteří jsou chráněni a jak si zajistit pevné zdraví?

Detailní informace

Detailní popis produktu

Celosvětově uznávaný farmakolog a vědec v oblasti výživy Prof. Dr. Paul Clayton PhD začal jako jeden z prvních zkoumat farmakologický účinek potravin a složek rostlinného původu na zdraví a celkovou fyzickou pohodu člověka.

  • titul doktora neurofarmakologie získal na Edinburské univerzitě
  • dříve zastával funkci předsedy fóra „Jídlo a zdraví“ Královské lékařské společnosti (Royal Society of Medicine), v současné době je členem Ústavu pro stravování, mozkovou činnost a chování při Oxfordské univerzitě.
  • byl nominován na Nobelovu cenu za výzkumnou práci v oblasti řídnutí kostí

Dr. Paul Clayton nás seznámil se svým vědeckým výzkumem v oblasti výživy - při svém turné v r. 2019 přednášel i v Brně a Praze, záznam z jeho přednášek je vám k dispozici zde:

  • první část přednášky Jak vznikají záněty v těle, jejich příčiny, následky a řešení
  • druhá část přednášky Řešení pro jednotlivé druhy zánětů, prevence a záněty již nikdy více
  • třetí část  přednášky Jak v řešení fungují produkty Zinzino, čím jsou unikátní a jak je používat

uvidíte a uslyšíte sami, že informace v nich obsažené jsou opravdu revoluční, ale hlavně ověřené a fungující. Krom jiného vás seznámí s příčinami i s produkty, které mohou současné problémy lidstva vyřešit, a to formou přijatelnou pro každého, kdo chce se svým zdravím vědomě pracovat. V knize jsou i nové kapitoly, které v anglickém vydání nebyly zařazeny

Předmluva:

Pracoval jsem s léčivy jako klinický farmakolog, dokud jsem si v 70. letech nezačal uvědomovat, že farmakologické účinky potravin a potravinových výtažků jsou mnohem rozmanitější a mnohem důležitější pro naše zdraví, než jakékoliv výrobky farmaceutických firem.
V posledních 40 letech studuji jak to, co jíme, ovlivňuje naše zdraví, jak současná strava naše zdraví poškozuje a jak je možné to napravit. Tato kniha je přehledem, kde se nyní věda nachází. Velmi malá část se týká mé vlastní práce, většina z toho je souhrnem prací mnoha tisíců dalších vědců, kteří pracují v laboratořích a nemocnicích po celém světě a kteří vytvořili nový léčebný model.
Tento nový model není závislý na lécích, ale využívá jednoduchých nutričních nástrojů k redukci nemocí a podpoře schopnosti těla se léčit (samoléčba). Je to účinnější, hospodárnější a především šetrnější než současná nefunkční metoda, kterou dnes trpíme. A to dává naději nám všem na lepší a zdravější život.
Dr. Paul Clayton

Obsah:
počet stran celkem: 99
Kapitola I: Co je to zánět? (str. 13 - 38)

akutní versus chronický zánět, chronický zánět, zánětlivé stárnutí a degenerativní onemocnění, lze se chronickému zánětu vyhnout? Historie říká, že ano. příčiny zánětů - 5 klíčových faktorů

Kapitola II: Účinky zánětů v těle (str. 39 - 76)

srdeční poruchy, metabolické poruchy, buněčné poruchy, problémy týkající se mozku, poruchy nálady, onemocnění kloubů, problémy s imunitou, střevní potíže v ústech, plodnost - neplodnost, děti a zánět, fyzická zátěž, zánět a výživa, omega-3 mastné kyseliny a zdraví kůže

Kapitola III: Jak bojovat se zánětem (str. 77 - 90)

kroky proti zánětu č. 1 - 7

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení