Snídaňová směs Iswari - mladý ječmen a banán, 300g, BIO

Kód: 8594188400544
Neohodnoceno
Značka: Iswari
189 Kč

Snídaňová směs s příchutí mladý ječmen – banán Vám díky banánovému prášku příjemně osladí ráno. Mladý ječmen poskytne velké množství antioxidantů a jeho detoxikační účinek zajisté ocení Vaše játra i ledviny. Vychutnejte si zdravou a kvalitní snídani, která je rychlá na přípravu a skvěle chutná!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení

bio pohanková krupice, bio banánový prášek (18 %), bio bezlepkový oves naklíčený – vločky, bio mandlová mouka, bio naklíčená pohanka, bio kokosový cukr, bio mladý ječmen (2 %).

Bližší popis jednotlivých ingrediencí

Pohanková krupice obsahuje vysoké množství pomalu vstřebatelných sacharidů a dále bílkoviny s komplexnějším složením než obiloviny. Přirozeně obsahuje řadu minerálů a vitamínů. 

Vločky z bezlepkového a naklíčeného ovsa - ovesné vločky jsou bohaté na pomalu metabolizované sacharidy a jsou přirozeným zdrojem minerálů a vitamínů. Navíc oves ve snídaních ISWARI je bezlepkový a naklíčený!

Mandlová mouka - jemně rozemleté mandle. Snižují kyselost organismu, obsahují řadu minerálů a mononenasycené zdravé tuky.

Mladý ječmen patří mezi nejoblíbenější zelené potraviny kvůli obsahu minerálů, vitamínů a dalších živin. Jedná se o rozemleté mladé výhonky nabité energií přírody. Neobsahuje lepek!

Banán obsahuje řadu minerálů (zejména hořčík). Kromě toho se jedná o lehce stravitelné ovoce, které nám dodává energii díky vysokému obsahu cukrů.

Naklíčená neloupaná pohanka je stravitelnější, protože při klíčení se aktivují enzymy a štěpí organické látky. A navíc naklíčená pohanka báječně chutná a křupe :-). 

Návod na přípravu

4 velké polévkové lžíce (cca 60 g) zalijte teplým (do 42 °C) rostlinným či běžným mlékem nebo vodou. Zamíchejte a čekejte 2 min. Přidejte plátky čerstvého ovoce (banán, jahody, jablko, apod.). Lze dosladit sirupem z agáve či kokosovým cukrem.

Směs lze přisypat do jiné, např. cereální kaše a zvýšit tak její nutriční hodnotu, přidat do jogurtu, apod.