BEWIT moringový olej, 50 ml

Kód: 2000000100500015
Neohodnoceno
232 Kč

Rostlinný, za studena lisovaný olej. Rostlinné oleje jsou nazývány tekutým světlem. Jsou zásobárnou energie a mnoha jedinečných látek a živin. Použití jako surovina.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moringový olej se získává lisováním semen ze stromu původem z podhůří Himaláje s dlouhými lusky, které jsou velmi výživné.

Je považován za „elixír života", ideální pro vysušenou a aknózní pleť.

Tento olej je opravdu dar z nebes. V kosmetice má vynikající výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně rozzáří tvář. Používá se i na akné a různých pigmentacích na tváři.

Moringový olej je prostředek pro vitalitu vlasů a vlasové pokožky. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Moringový olej obsahuje některé vitamíny a minerální látky v malém množství. Každopádně nejvýraznější aspekt tohoto oleje je obsah flavonoidů, fenolů a sterolů. Díky svému jedinečnému složení je:

protizánětlivý – olej snižuje zánět a to jak lokálně, tak vnitřně, vhodný při zánětech kloubů a dásní

dezinfekční – olej může být použit při léčbu ran

hepatoprotektivní – olej chrání játra před poškozením

zvláčňující – olej je skvělý do krémů pro pokožku, poskytuje potřebnou výživu pleti

konzervační – olej dobře odolává žluknutí a je používán také jako konzervační prostředek v některých produktech

hydratační – olej se dobře vstřebává do kůže, nezanechává mastný film a díky vysokému obsahu omega 9 (67,6 % kyseliny olejové) kůži velmi dobře hydratuje

Český botanický název: Moringa olejodárná
Anglický název: Moringa
Latinský název: Moringa Oleifera
Země původu: Indie

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení